• Volg ons:  
0 Item in cart
Uw winkelwagen is leeg.
vorige pauseresume volgende

Catering

Lekker eten en drinken én verse, kwalitatieve producten vormen het uitgangspunt van Cuisine Catering. Wat uw wensen en noden ook zijn, wij passen onze gerechten steeds aan uw feest, event of meeting aan. Bij Cuisine Catering werken we niet met een vaste menukaart. Wij doen onze klanten steeds een voorstel op maat. 

Catering op maat 

Op zoek naar een traiteur die met u meedenkt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen met plezier bij u op visite om uw droomevent te bespreken. Samen gaan we op zoek naar culinaire verwennerij die voldoet aan al uw wensen. 

Dagverse seizoenproducten

Bij Cuisine Catering hechten we veel belang aan goede relaties met onze leveranciers. Enkel zo kunnen we met zekerheid werken met producten van topkwaliteit. Ook seizoenproducten dragen we hoog in het vaandel. Superlekker én milieuvriendelijk tegelijkertijd! 

Vlotte en vriendelijke bediening

Heerlijk eten en drinken is één. Daarnaast garanderen we ook steeds een vlotte service met vriendelijk en professioneel personeel. 

Feestlocaties in België en Nederland

Nog geen locatie voor uw event? Cuisine Catering beschikt over diverse partnerlocaties in België en Nederland, geschikt voor eender welke doeleinden. Ook hier staan we met plezier in voor uw culinaire hoogstandjes.

Recente events

Contact

HOE KUNNEN WE UW EVENT LATEN SMAKEN?

Volg ons op Facebook

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

* verplicht
Ik ga akkoord met de privacyverklaring *

Bekijk eerdere nieuwsbrieven.

Contact

CUISINE CATERING

Parklaan 22/14, 2300 Turnhout

t: +32 (0) 488 819 352

e: info@cuisinecatering.be